30 Kasım 2017 Perşembe

Hastalık Ve Hasta Yatağı

Hastalık Gerçeği

Hasta karyolası modelleri ile normal yatakların farklar bulunmaktadır. İnsanların en çok dikkat ettikleri sağlıklarıdır beklide koşuşturmaca için de en çok unuttukları da kendi sağlıklarıdır. İnsan oğlu yaşamı boyunca uyku uyumak zorundadır. Uyku uyumak için yatakların hepimiz tarafından kontrol edilerek satın alınmaktadır. Fakat bizlerin bir çok araştırmadan sonra satın almış olduğumuz yataklar ile gün de  8 ile 10 saat arasın maksimum yatacağız. 

Bir de hayatın gerçeği olan ve biz sağlıklı insanların da adayı olduğumuz hastalık problemi vardır. Her ne kadar da bizim başımıza gelmeyecekmiş gibi yaşasak ta her an karşılaşabileceğimiz bir durumdur. Bu durumda ki insanların yatakları da özel olmak zorundadır. Bizler gibi olmayan yani 8 – 10 saat sonra yataktan kalkamayacak olan insanlar için özel yataklar bulunmaktadır. Bu yataklar ise hasta yatağı olarak adlandırılır ve bizlerin yatmış olduğu yataklardan çok daha fazla özellikleri bulunmaktadır.

Hasta Yatağı

Uzun süre yatmaya dayalı olarak bel, boyun tutulmaları ile karşı karşıya kalmaktayız. Hastalar için özel üretilen yataklar da ise hastaların hareket etmesine olanak sağlamaktadır. Bu özelliklerini ister manüel isterseniz de elektrikli motorlar sayesin de yaptırabilirsiniz. Oturma pozisyonuna, dik pozisyona, yatma pozisyonuna ve belli ürünler desteği ile sağa ve sola dönme pozisyonuna gelebilen hasta karyolası modelleri bulunmaktadır. Düz yataklar da bu pozisyonları yaptıramazsınız ya da hastaya müdahale ile yaptırabilirsiniz.
Eskiler den hastaların yemek yemesi için sırtlarına yastık gibi benzeri eşyalar koyulurmuş. Şimdi ise teknoloji ile bu eziyetler eskide kalmış bulunmaktadır.
İnsanlar bu hayatta en çok sevdiklerine değer vermektedir. Onların başına bir durum geldiğin de bizler de üzülmekteyiz. Dediğimiz gibi hastalık her insanın başına gelebilir. Sevdiklerimizin başına geldiği zaman daha iyi bir bakım ve daha iyi bir dinlene süreci geçirmeleri adına bu yataklardan kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Hastane yatağı modelleri isterseniz eviniz de hasta yakınlarınız için de kullanımına sahipsiniz. İlk üretim aşaması başlarken dikkat edilen özellikler arasın da en önemlisi ise hasta kişinin konforudur. Konfor için bir çok özellik bulunmaktadır. Karyola modellerin de kullandığımız yataklar ise hastalar için en iyi olan visko yataklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder