13 Kasım 2017 Pazartesi

Hasta Yatakları Ve Avantajları !!!

Hasta Yatakları

Manüel ve elektrikli motorlu hasta yatağı üreticisi Üstün Medikal kaliteli ürünler ile ön plana çıkmış olsa da bir çok sağlık malzemesi satışını yapmaktadır. Manüel olarak iki hareket edebilen yataklar ve elektrikli motorlu olarak 5 adet motor ve 5 hareket seçeneği ile hastalara çözümler üretmektedir. Hastaların daha iyi dinlenebilmesi ve yaşamları boyunca daha avantajlı olmaları adına çalışmaktadır. En kaliteli malzemeler ile üretilen yatak modelleri güvenlik aşamalarından ve pratiklik açısından testlerden geçmiş bulunmaktadır.

Hasta Yatakları Avantajları

Günümüz de manüel modeller artık fazla tercih edilmemektedir. Adından da anlaşılacağı gibi manüel el ile insan kuvveti verilerek hareket ettirilen yataklar artık tercih edilmemektedir. Kullanımı da ayrıca zor olan manüel modeller de yatan hastayı hareket ettirmek için yanın da mutlaka bir kişi bulunması gerekmektedir. Teknoloji ile gelişen hasta karyolası modelleri artık hastaneler de olsun ya da diğer sağlık merkezlerin de elektrikli motorlu ürünler tercih edilmektedir. Bu modellerin el kumandası bulunmakta ve bu el kumandası üzerin de bulunan tuşlara basıldığı zaman yatak otomatik olarak hareket edecektir. Kullanım kolaylığı da sunan bu modeller ayrıca bir çok avantaj elde etmenizi sağlayacaktır. Hasta kişi kimsenin yardımı olmadan yatağı pratik ve basit bir şekil de pozisyon almaları sağlanacaktır.
Elektrikli ürünler için de bulunan ve asansör özelliği olar üç motorlu yataklar da yine el kumandası ile baş ve ayak tarafının yanın da yükseklik ayarı da yapılmaktadır. Yerden yükselip alçalabilen modeller ile hastaların yatağa inip binmesi ya da cam kenarına gelip yatağını yükseltip dışarıyı seyretmesi sağlanır. En önemlisi ise hasta bakıcının müdahale sırasın da yatak boyunu kendi bel hizasına getirip rahatça müdahale de bulunmasıdır.
Bütün ihtiyaçları karşılayabilecek duruma göre üretilen hasta yatağı modelleri firmamız da üretilip uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yatalak hastaların en problem yaşamış olduğu durum ise tuvalet ihtiyaçlarıdır. Üstün Medikal, bu hastalar için tuvaletli hasta yatağı modeli tasarlamıştır. Lazımlıklı yataklar ile yatan hastalar kolayca ihtiyaçlarını yatak üzerin de yapabilmektedir. Özel dokulu yatakları ile de hijyen sorunu yaşamamaktadırlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder