3 Aralık 2017 Pazar

Hasta Yatağı Kullanmak İçin Nedenler

Hasta Karyolası

Üstün sağlık yaşam destek ürünleri ile hasta kişilerin ve de bakıcıları için gelecekte daha rahat etmeniz açısından hasta yatağı üretimi yapıp sizlerin kullanımına sunmaktayız. Daha iyi bir süreç geçirmenizi sağlayacak ve aynı zaman da günlük işlerini yataktan kalkmadan yapabileceksiniz. Örneğin yataktan kalkamayan kişilerin yemek yeme, tv seyretme ya da tedavi için gerekli olan hareket seçeneklerini yatağın kendi özelliği sayesin de daha iyi hareket etme seçeneği sunmaktadır. Özel olarak tasarlanan hasta yatağı modellerimiz ile sizlerin konfor için de zaman geçirmenizi sağlamaktayız. 

Hasta Yatakları

Karyola modellerimizi üretim aşamasın da planlamış olduğumuz hareket kabiliyeti bulunmaktadır. Bu hareket kabiliyeti nedeni ile tüm dünya üzerin de bulunan hastane ve sağlık örgütleri tarafından kullanılma seçeneğine sahiptir. Yataklar belli bir süre için de yatacak olan hastalara ve hayatları boyunca yatmak zorun da kalan bireylerin tüm ihtiyaçlarını özel tasarlanmış yatağın üzerin de yapmasına olanak sağlar. En ağır hastalık geçirmiş kişiler ile kısa vadede yatacak olan hasta kişilerin en büyük sıkıntıları tuvalet ihtiyaçlarıdır. Tuvalet ihtiyaçları için tuvaletli hasta yatağı modelleri mevcut olup bu yataklar üzerin de en büyük sıkıntı haline gelmiş tuvalet ihtiyaçlarını yataktan kalmadan görebilirler. Böylece hastaların daha rahat etmesi sağlanır. Yataktan kalkıp tuvalete kadar gitme işkencesi son bulacaktır. Tuvalet aparatlı yatak üzerin de kullanılan özel üst yataklar gerekli hijyeni sağlayıp kullanıcısına kolaylık sağlamaktadır.

Firmamız da bulunan tüm yatak modelleri aynı hizmeti amaçladığı gibi her bir modelin kullanıcısına sağlamış olduğu ayrı bir özellik mevcuttur. Her insanın yaşamı boyunca korkusu haline gelmiş olan sağlık bozukluğu geçiren hastaların da tedavilerinin daha kolay geçmesi ve dinlenmelerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak adına bu yatakları üretmekteyiz. Her üretmiş olduğumuz yatağı piyasa fiyatlarının altına sizlere sunmuş olmamız ise hastalarımıza vermiş olduğumuz önemi göstermektedir. Hasta karyolası üretimi yapıp bütün illere gönderim yapmaktayız. Türkiye üzerin de hangi noktada olursanız olun yatak siparişi verdiğiniz zaman hiçbir nakliye ücreti ödemeden sizlere gönderim yapmaktayız. Anlaşmalı şirketler ile sizlere 48 saat için de yatağınızı ulaştırmaktayız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder