17 Kasım 2017 Cuma

Hasta Karyolası Ve Hasta Yatakları

Hasta Karyolası

Üstün Medikal, hastalarına sunmuş olduğu imkanlar arasın da bulunan ve son derece konforlu olan hasta yatağı modelleri ile sağlık sektörün de fark yaratmaya devam etmektedir. Üretim bandın da bulunan ve elektrikli dual motorlu yatakları ve manüel el ile çevirmeli modellerin yanın da paravan, muayene masası ve demir baş ürünlerin imalatını ve satışını yapmaktadır. Hastalar için bir diğer faydalı olan ve kullanmaları doktor tarafından tavsiye edilen havalı yatak ürünleri de firmamız da bulunmaktadır. Baklava tipi, boru tipi ve pozisyon veren havalı yatak modelleri ekonomik fiyatlar ile satışı yapılmaktadır. Hastaların tercih edeceği karyola modelleri ile dikkat etmeleri gereken bir diğer husus da kullancakları yatak ve havalı yatak seçimi olmalıdır. Yataklar ortopedik olmak zorundadır.

 Sağlığını kaybetmiş kişiler sağlıklı insanlara göre daha uzun bir yatma süresi geçirdikleri için belli bir zaman sonra terleme meydana gelecektir. Bu terleme ise belli bir zaman sonra yaralara dönüşecek ve hastaya acı verecektir. Bu yaralar çıktıktan sonra tedavisi oldukça güçtür. Fakat bu duruma önceden müdahale etmek mümkündür. Seçeceğiniz bir ortopedik yatak ve ya havalı yatak ile önlem almak mümkün olacaktır.

Hasta Yatağı

Belirli bir süre zarfın da özellik ile felçli hastalar günlük işlerini ve ihtiyaçlarını karşılamak adına oldukça zorlanacaklardır. Bakıcı yardımı ile ihtiyaç gören hastalar hasta yatağı kullanan hastalara göre daha zor şartlar altın da tedavi görürler. Özel hareketli yatak kullanan hastalar da durum daha farklı ve kolay olmaktadır. İhtiyaç halin de yatağın baş ve sırt tarafını hareket ettirerek ister yemek yeme ister televizyon seyretme isterse de oturma pozisyonuna gelebilecektir. Bu durum hem hastayı hem de aile fertlerini olumlu etkileyeceği gibi bakıcısı için de kolaylık sağlayacaktır. Özellik ile müdahale sırasın da hastayı kaldırmak ya da yan çevirme gibi durumlar da zorlanan bireyler için asansörlü modeller bulunmaktadır. Bu ürün seçenekleri ile hasta karyolası komple yerden yükseltilip alçalmaktadır. Net ölçüleri en alt seviyesi  55 cm en üst seviyesi ise 95 cm olan asansörlü yataklar tercih edildiğin de bu şekil de avantajlarından kullanıcılar yararlanabilir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder