8 Kasım 2017 Çarşamba

Hasta Karyolası Ve Hasta Yatak Ürünleri

Hasta Karyolası

Her zaman ihtiyaç karşılayacak kapasitesi de üretilen hasta yatağı modelleri ile daha fazla özellikler de üretilen lazimlikli ( tuvaletli ) yataklarıdır. Hasta yatakları firmamız hayatlarının geri kalan kısmını yatakta geçirecek olan kişiler için üretmiş olduğu tuvalet tasarımı sayesin de yatan hastanın ihtiyacını yatmış olduğu yatak üzerin de karşılaması mümkün kılınıyor. Özel üst yataklar ile de tuvalet ihtiyacı karşılandığı sürede hijyen sağlanmaktadır.
Hasta karyolası ürününün özel olduğu kadar üst yatakların da kaliteli ve ortopedik olması gerekmektedir. Devamlı yatmaya dayalı olarak yatan kişinin sırtın da terleme meydana gelmektedir. Kullanılan üst yataklar da hava sirkülasyonu olması gerekmektedir. Hava sirkülasyonu sayesin de terleme olmayacak ve terlemeye dayalı yaralar oluşmayacaktır. Eğer yaralar oluşmaya başladı ise mutlaka önlem alınması gerekmektedir.  Hava sirkülasyonu olan yatakları firmamız da uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
Pratik kullanıma ve avantajları ile yatan hastayı konfor için de yatmasını sağlayan ve faydalanması için en ekonomik fiyat seçenekleri sunulan hasta yatağı ürünleri Türkiye nin en prestijli firması tarafından sağlanmaktadır. Tse standartlarına uygun olan modelleri ile müşterilerimiz hızlı çözümler ve kalite sunmaktayız. Eğer hastanız kısa süreli yatacak ise kiralama yöntemi hastaya uygun olan ortamı sağlayabilir ve yaşam odası oluşturabilirsiniz. Maddi olarak düşüldüğü taktir de uzun zaman yatacak olan hastaların satın alma değil kiralama yöntemini seçmeleri daha mantıklı olacaktır. Bu saye de hastanız iyileşene kadar kaliteli ve konforlu bir ortam sağlamış olacaksınız. 

Hasta Yatakları

Manüel yataklar elektriksiz olarak çalıştıkları için  tercih sebebi olabilir. Manüel olan yatakların hareket sistemi çevirme kolları ile sağlanır. Adından da anlaşılacağı elektriksiz olan modeller hareket etmesine el gücü ile yapılmasını sağlamaktadır. Hastanın hareketlerini bakıcısı hareket planlaması gerekmektedir. Ful elektrikli motorlu yataklar firmamız tarafın da n üretilerek mağazalarımız da müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur. Üretimini de firma olarak yapmış olduğumuz bu özellikteki hasta karyolası satın alan ve kullanan müşterilerimiz bizi tercih etmişlerdir. Hasta sağlığı için son derece sağlıklı olan yataklar hastaneler için de son derece kullanışlıdır. Ev de tercih edilecek olan yatakların özelliklerine olduğu kadar yeteneklerine de dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder