2 Kasım 2017 Perşembe

Hasta Yatakları Kullanımı

Hasta Yatakları

Hasta yatağı üretici firma olmamızdan kaynaklı bazı avantajlı durumlarınız bulunmaktadır. Hasta olan kişiler için fabrikamız da özel olarak hareketli yatak modelleri üretimi yapılmak ile birlikte hasta yaşam destek ürünleri de üretilmektedir. Uzun vade de yatacak olan hastalar için günlük yaşantıların da karşılaşabildikleri zorlukları yenmeleri için destek ürünleri imalatı yapılmaktadır. Kişilerin karşılaşacağı olumsuz durumlar için üretilen yatak modelleri onların yaşantılarına büyük ölçü de etki etmektedir. Özellik ile geri kalan hayatın da yatağa mahkum olan insanlar için kullanması gerekmektedir. Yatağa bağımlı olan kişilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları oldukça güçtür ve yatan kişiye yardım edecek olan kimse de oldukça zor koşullar da kalmaktadır.
Tamamen yerli imkanlar ve türk standartları enstitüsüne uygun olarak üretilen hasta yatağı ürünlerimiz ile kişilere yardımcı olayı planlamaktayız. 
Yatalak olan insanların yatmış oldukları oda ve yatak onlar için yaşam alanlarıdır. O da içerisin de yemek yiyip ihtiyaç gidereceklerdir. Uzun süre o oda içerisin de kalacakları için yatakların kaliteli ve konforlu olması gerekmektedir. Sıradan düz özelliksiz yatak çeşitleri ile hasta kişiye o konforu veremezsiniz. Düz yataklar üzerin de sağlıklı bir insan bile yatsa rahatsız olurken hasta kişinin nasıl rahat etmesi amaçlanır. Hasta kişiler için özel olarak rahat etmeleri ve ihtiyaçlarını gidermeleri için hasta karyolası modelleri bu sebepten dolayı üretilmiştir. Daha fazla imkan sunulması amaçlanan karyola modelleri hastaların olduğu kadar bakıcılarının da yardımcısı olmaktadır.

Hasta Yatakları Amaçları

Bakıcılar hastalara müdahale sırasın da oldukça zorlanarak ve kendileri için oldukça yük binmesi durumu ile karşı karşıya kalabilirler. Hareketli karyola kullanan bir hasta ve bakıcı rahatlık ile dik bir pozisyona gelir ve gerekli ihtiyaç karşılanır.
Yatakların hareket etme özelliklerini sağlayan motorlarıdır. Motorlar yataklarını modellerine göre 1-2-3-4-5 adet olmak üzere eklenebilir. Her bir motor ile hastanın ayrı bir şekil de hareket etmesi hedeflenir. Ayrıca pratik bir kullanım sunun hareketli elektrikli motorlu hasta yatakları sizlerin daha basit bir şekil de hareket etmenizi sağlamaktadır. Her hasta için ayrı yatak modeli bulunmaz fakat her hasta için özel olarak üretim yapılabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder