22 Kasım 2017 Çarşamba

Ekonomik Hastane Yatakları

Uygun Fiyatlı Hasta Yatakları

Hastaneler de kullanılan hastane yatakları hastenelerin vazgeçilmez ve değişilmez bir eşyasıdır. Dünya üzerin de hiçbir hastane hastaların tedavi odaların da, yoğun bakım odaların da ya da dinlenecekleri odalar da sıradan yatak kullanmaz. Özel üretilmiş olan ve hastaların bütün gün boyunca rahat edecekleri ve ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekleri hasta yatağı modellerini tercih ederler. Bu saye de hastanelere başvurmuş olan hasta kişiler daha konforlu yataklar dan  yararlanırlar. Hastanelerin mutlaka olması gereken hasta karyolası modellerini ekonomik fiyatlara satışını gerçekleştirmekteyiz.
Hastanız hastane de ki yataktan rahat ettikleri ve eve taburcu oldukların da normal sıradan bir yatak üzerin de yatmak istemezler ve yattıkları zaman da rahatsız olacaklardır.
Ekonomik hasta yatağı üreticisi olarak firmamız da kaliteli bir çok ürün sergilenmekte ve kullanıma sunulmaktadır. Evler için tasarlanmış olup ahşap dış kasaya sahip genellik ile iki motorlu olan ev tipi hasta yatakları bulunmaktadır. Hastane dışın da kullanımlar da tavsiye edilen ve tercih edilen ahşap kasalı yataklar da hastanelerde kullanılan yataklardan daha fazla konfor bulacaksınız. Özellik olarak tek bir kişi kullanımı için üretilen ve hasta bakıcılarının da görüşleri ve ihtiyaçlarını düşünülerek üretilen yatakları tercih edebilirsiniz. Firmamız bu yatakları üretirken bütün konfor ve güvenlik sistemlerini kontrol ederek imalattan halka satışını yapmaktadır. Tüm Türkiye de bulunan illere gönderim yaparken anlaşmalı olduğumuz nakliye firmaları ile ürününü yolda kırılıp ya da deformasyona uğramaması için sigorta anlaşmamız bulunmaktadır. İstanbul dışındaki illerden vereceğiniz siparişleriniz de ambalajlı olarak size gönderim yapmaktayız ve ambalajı sadece siz açmaktasınız. 

Ekonomik Yatak Modelleri

Firmamız da bir çok hasta yatağı çeşidi bulunmaktadır. Bu yataklar arasın da yatan hastalarınıza ve sizlere kolay bir bakım ortamı oluşturacak modeller bulabilirsiniz. Üretim aşamasın da kullanılan ve düşünülen ince ayrıntılar sayesin de daha rahat dinlenme ortamı oluşturacaktır. Bir hasta yatağı üzerin de olması gereken ve firmamız tarafından ücretsiz olarak verilen üst yatma yatağı ise kaliteli olmak zorundadır. Normal bir yatak ile hastalar uzun süre yatacağı için tutulmalar oluşabilir. Klaiteli yatak tercihinizi bizim ile paylaşarak daha rahat bir yatma zemini ayarlayabilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder