18 Kasım 2017 Cumartesi

Hasta Odalarında Rahatlık

Hasta Karyolası

Üstün medikal firması türkiye de bütün illere ve ilçeler de hasta yatağı ihtiyacı olan bireylere uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlamaktadır. Üretilen yataklar ile hem hastaneler de olsun hem de evler de hasta odaların da daha yaşanabilir bir ortam yaratmaya amaçlamaktayız. Bu yataklar ile ergonomik odalar da hasta kişinin rahat etmesi hedeflenirken hem de hasta bakıcının daha rahat çalışabilmesine olanak sağlar. Her hasta geliştirilen yataklar ile sırt ve ayak tarafını hareket ettirerek vücut ağrılarını en hafife indirip çözüm üretilmesi açısından avantaj yaratacaktır.
Evler de kullanılacak olan ürün modellerinin iki sınıf çeşitleri bulunmaktadır. Manüel ve elektrikli motorları olan modellerin kullanışlı olanları ise elektrikli modellerdir. Kullanılacak ortama ve kullanacak olan kişiye göre değişiklik gösterse de manüel olan modeller kullanım pratikliği açısından pek farzla tercih edilmezler.
Üretmiş olduğumuz bütün hasta karyolası ürünleri birinci sınıf malzemeden üretilip, uzun ömürlü kullanıma sahip olması amaçlanır. Hasta yataklarının kişiler için özel imal edilmesi kişilerin daha özel ve konforlu hissetmelerini sağlayacaktır. Özel üretim yataklara istemiş olduğunuz hareket pozisyonlarını ve özel ebatlar da olması isteyebilirsiniz. Firmamız da aynı zaman da kısa süre tedavi görecek olan kişiler için kiralama da yapılmaktadır. İstemiş olduğunuz modeli aylık olarak bütçenize uygun fiyatlar ile kiralayarak hastanıza daha iyi bir zemin hazırlayabilirsiniz. Motorlu olan modelleri sırt tarafını ve ayak tarafını hareket ettirmek için el kumandası bulunmaktadır. Böylece ile hareket ettirmek için manüel model de olduğu gibi el ile güç vermek zorun da değilsiniz.

Hasta Rahalığı

Daha rahat bir dinlenme ve tedavi süreci için bu tip özel hasta yatağı modellerine ihtiyaç duyacaksınız. Yatakların bir çok faydalı ve artıları bulunmaktadır. En önemli etkisi ise yatan hastaya olduğu için kişilerin rahatça ihtiyaç gidermelerini sağlamaktır. Yatakların iki, üç, dört ve beş motorlusu bulunmaktadır. Her bir motor yatağın farklı hareket etmesini ve ihtiyaçların giderilmesini sağlamaktadır. Sizlerin de aile bireylerinizin daha rahat ve dinlenme sürecin de konforlu geçirmesini isterseniz bu yataklardan temin edebilirsiniz. Firmamız da bir çok farklı özellikler de ürün seçenekleri mevcuttur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder