25 Ocak 2018 Perşembe

Üstün Sağlık Malzemeleri

Özel Sağlık Ürünleri

Bir hasta karyolası düşünün çoğunluk ile hastane ortamların da iyileşmek isteyen kişilerin tedavileri boyunca hayatlarını kolayca idame ettirmeleri için tasarlanmaktadır. Durum olarak normal yataklar da yatan hastaların elimizden geldiğince rahat ettirmek isteriz. Çünkü onlar yatak üzerin den kalkamadıkları için ihtiyaçlarını bizler karşılamak zorun da kalmaktayız. Fakat kullanacağınız hasta yatağı ürünü hem rahatlık bakımından hem de hijyen bakımından oldukça özel olarak dizayn edilmiştir. Uzun süre yatacak olan hastalar düşünülerek yapıldığı ve de kişilerin de bu yatak üzerin de güvenliğini sağlamak adına korkuluk sistemleri tasarlanmıştır. Bu sistemler genellik ile sağlam bir yapıda olması açısından demir profil kullanılmaktadır. Hastanın yataktan düşmesini engellemek amaçlanmıştır. 

Hasta Karyolası

Ayrıca uzun süre yatacak olan kişilerin yatmaya bağlı olarak vücutlarının bazı yerlerin de oluşabilecek yatak yaraları için de ayrıca çalışma yapılmaktadır. Bir hasta karyolası bütün olarak hasta kişiler düşünülerek tasarlandığı için hastaya bir çok avantaj sunmaktadır. Hastalar tedavileri gereği tercih etmiş oldukları yatak üzerin de yatarken farklı bir problem ile karşılaşmamaları adına çalışmalar yapılmıştır.

Güvenlik için de çok donanımlı olan yatakların frenli tekerlekleri bulunmaktadır. Sabit olmayan karyola modellerinin tekerlekleri olmasında ki amaç yatan hastanın transferi kolay olmasıdır. Bu amaç ile tekerlekli olan modellerin tekerleklerin de fren sistemleri bulunmaktadır. Bu sayede yatan hastanın güvenliği sağlanmış olmaktadır.


Yukarı da bahsetmiş olduğumuz gibi uzun süre yatacak olan kişiler de önlem alınmaz ise belli bir müddet sonra yatak yaraları oluşacaktır. Terlemeye dayalı olarak oluşan yaralara bası yarası denmektedir. Bu yaraların oluşmadan önlem alacağınız tek ürün havalı yatak ürünüdür. Bu ürün ile hastanın terlemesi ortadan kaldırılır ve vücutta yaralar oluşması engellenir. Yaralar oluştuktan sonra çok fazla uğraş gerektirmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder