23 Ocak 2018 Salı

Üstün Sağlık Hasta Karyolası Üretimi

Hasta Karyolası Üretimi

Üstün sağlık medikal bünyesinde manüel, iki motorlu, üç motorlu ve de dört motorlu hasta karyolası ürünleri imal edilmektedir. Bu ürünlerin kullanım şekiller ve de motor yapıları farklı hareket kabiliyetleri için kullanılmaktadır. Manüel kullanıma sahip olan modeller genellik ile huzur evleri, bakım evleri gibi hizmet veren tesisler de kullanılmaktadır. Elektrikli olup ve de motorlu kullanıma sahip olan ürünler ise ayak, baş ve asansör özellikleri olan ürünlerdir ve bunlar da hastaneler de kullanılmaktadır. Hasta karyolası modellerinin özellikler ve de kullanımı önemli olduğu kadar fiyat ibareleri de önemlidir. Firma olarak her model için avantajlı fiyat seçenekleri sunduğumuz gibi nakliye ve kurulumdan da hiçbir ek ücret talep etmemekteyiz.
Bazı hastalıklar özel durumları gerektirmektedir ve de bu hastalık ile savaşan kişiler için özel destek ürünleri lazım olmaktadır. Örneğin özel bir yatak imalatı ile farklı hastalıklar ile savaşan kişilere bir nebze olsun rahatlık sunmaktayız. Özel ürünlerin standart olan modellere göre daha fazla konforu bulunur. Özel yapısı, özel hareketleri, ağırlık kapasitesi, kullanım kolaylığı gibi unsurlar normal gözükse de çok kullanışlı ve de hasta kişiye fayda sağlamaktadır. 

Hasta Yatakları

Hasta karyolası üretim firması olan üstün sağlık hizmetleri özel tasarımlar ile modellerin nerede kullanılırsa kullanılsın rahat edileceği ürünleri tasarlamaktadır. Fabrikamız da çalışma yapan mühendislerin ince düşünceleri ile ortaya çıkan lazımlıklı hasta yatağı ürünü de bazı çalışmalarımızdan bir tanesidir. Bu model ile tuvalete gidemeyen, yatağından kalkamayan kişilerin yatak üzerin de tuvalet ihtiyacını gidermesi için tasarlanmıştır.
Bir çok ürün ve sağlık destek malzemeleri için firmamız ile iletişime geçebilir yetkili personelimiz ile modeller hakkından iletişim kurabilirsiniz. Her zaman ve her koşulda firmamız hasta kişilere sağlamış olduğu hizmetler için ve daha fazlasını yapmak için daha çok çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder