1 Ocak 2018 Pazartesi

Hasta Yatakları Kalitesi

Hasta Yatakları

Bazı hasta yatakları vardır ki hastalar için oldukça önem taşımaktadır. Önemli derece de hasta sağlığına etki eden özel ürünlerin satışını yapmış olduğumuz mağazamız da hastane malzemeleri bulunmaktadır. Sağlık malzemeleri arasın da bulunan ve bir çok etkisi bulunan hasta yatağı modelleri her hasta için uygun fiyatlara bulunabilir. Bizlerin kendi atölyemiz de üretimini yaptığımız modellerin uygun fiyatlar ile hastalara temin edilmesini sağlamaktayız. Uygun fiyatlı oluşu ürünün kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Fiyat olarak uygun olmasının sebebi sağlık giderlerinin çok olduğu hasta kişilerin evlerin de de daha iyi bir süreç geçirmesini sağlamaktır.

Hasta Yataklarının Kullanım Koşulları

Doktorların ısrar ile kullanılmasını istemiş olduğu hasta karyolası modelleri ile evin de tedavi görecek olan hasta kişilerin de rahat etmesini istemesidir. Sağlık için en önemli olan ilk önce konfordur. Hastaya bakım uygularken nasıl ki dikkat etmiş olunan öncelik hastanın rahat dinlenmesidir ki bu yataklar ile dinlenmek için gerekli ortam sağlanmaktadır. Belirli nedenler ile kurulan hasta odasının temel gerekli eşyası olan hasta yatakları motorlu olarak üretilmiş ve sunulmuştur.

Birden fazla motorlu yatak modelleri vardır. Bu motorlu olan yatakların iki motorlusu, üç motorlusu, dört motorlu ve de beş motorluları mevcuttur. İki motorlu olan modeller de baş ve ayak taraf hareketi yapılır. Üç motorlu olan modeller de baş, ayak hareketinin yanın da kasa olarak yukarı ve aşağı hareket edebilmektedir. Dört motorlu olan modeller ise trendelenburg özelliği yapabilmek te olup beş motorlu olanlar ise ters trendelenburg hareketi yapılmaktadır.
Hasta yatağı ürünlerin de bulunan güvenlik sistemleri ile hastaların yataktan düşmesini, kasa olarak 180 kilo gramı taşıyabilmesini sağlamaktadır. Farklı yatakların farklı görüntüsü olsa da her ortam da rahatça kullanılabilir. Sizlerin ve de hastaların rahatlığı için kullanabileceğiniz en önemli sağlık ürünüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder