6 Ocak 2018 Cumartesi

Hasta Karyolası Model Özellikleri

Hasta Karyolası

Sadece hastalar için kullanım ve üretimi yapılan hasta karyolası gibi özel ürünlerin daha fazla kullanımı tercih edilmelidir. Çünkü farklı özellikleri olan yatak modelleri hasta kişilerin rahatlığını sağlamaktadır. Rahatlığın yanın da tedavi uygulamaları ve de ev de bakım sırasın da özellikleri ile hastaları hem hareket ettirebilecek güce sahip olmaktadır. Çalışma gücünü elektrikli motorların dan alan kullanım pratikliği sağlayan hasta yatağı modelleri ile sağlık sorunu yaşayan her kişi ve de yaşlı aile bireylerimizin daha rahat etmesi için kullanabilirsiniz.
Genellik ile tercih edilen elektronik karyola modellerinin iki motorlusu, üç motorlusu ve de dört motorlusu bulunmaktadır. İki motorlu olan model de üzerin de yatan kişinin motorlar sayesin de baş ve ayak tarafı kolayca hareket eder. Üç motorlu olan karyola modeli ile hastanın baş, ayak ve bütün olarak komple yukarı ve aşağı hareket eder. Bu yatak ev ortamlarından oldukça faydalıdır. Asansör özelliği ile hastaların yatağa binmeleri için en alt seviye olan 48 cm kadar düşürülerek binmesi sağlanır. Ya da hastaya müdahale edecek olan kişi yatağı kendi boyuna kadar kaldırarak eğilmeden hastanın ihtiyacını karşılayabilir.

Hasta Karyolası Özellikleri

Dört motorlu olan modeller de ise durum daha farklı olduğu gibi bu yatak daha özel hastalar için kullanılır. Farklı hastalıklar ile savaşan kişilerin bu yatağa ihtiyacı olmaktadır. Baş, ayak, asansör ve de trendelenburg dediğimiz özellik ile yatan hastayı hem koltukta oturma hareketini yaptırıp hem de ani kan basıncı düşüşlerin de ayakları tavana doğru dikerek basıncı düzenler. Ağır hastalık geçiren kişiler için özel olan dört motorlu hasta karyolası ideal bir yataktır ve bu yatağı istemiş olduğunuz ortam da kullanabilirsiniz.
İstanbul ilin de bir çok ilçe de hizmet vermekteyiz ve de özel hasta karyolası bağcılar ilçesin de sizlere ücretsiz olarak teslimatı yapılmaktadır. İstemiş olduğunuz karyola modelini sizlere aynı gün içerisin de teslim etmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder