17 Ocak 2018 Çarşamba

Hasta Yatağı Modelleri Arasındaki Farklar

Model Farklılıkları

Bir hasta kişi normal yataklar üzerin de tedavisi oldukça zor olduğu gibi onlar için üretilen yatak modelleri olan hasta karyolası ile son derece rahat edebileceklerdir. Özel yataklar da bulunan hasta için özellikli fonksiyonlar ile görecekleri tedaviler daha verimli bir hale gelmektedir.

Üstün sağlık hizmetleri olarak tasarladığımız hasta yatağı modelleri ile artık ev modellerini de görsel olarak şık bir hale getirmiş bulunmaktayız. Görsel şıklık demek hastanın evin de rahat ve güvenli bir yatakta yatmasından daha çok hastane yataklarına benzememesi ile öne çıkmaktadır. Sizce nedir bu hastane yatak görüntüsü.? Hastaneler kimi insanlar için psikolojik bakımdan son derece rahatsız edicidir. Hastaların yatmış oldukları yataklar da bulundukları konum itibari ile tasarlanmıştır. Görsel olarak kaba ve tam bir hastalık yatağı olarak isimlendirilir. Fakat ev de kullanacağınız yatak biraz daha göze kibar gelmesi ev de kullanacak olan kişinin psikolojisini de rahatlatmaktır.

Kullanım Detayları

Özellik ile ev tipi modelleri vardır ki dışardan baktığınız zaman sadece ahşap bir ev yatağını andırmaktadır. Fakat gel gelelim ki durum hiç te öyle değildir. Sanıldığının aksine rahat, hareketli, güvenlik olarak son derece sağlam ve de hastanın ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş bir yataktır.
Hasta bu yatağı kullanırken kendisini tam anlamı ile evin de rahat ve sıcak bir ortam da olduğunu anlayarak psikolojik olarak rahat edecektir. Zaten en büyük sıkıntı da psikolojik savaştır. Günümüz de kimi hastalıkların başlangıcı zaten psikolojik değil midir.? Hasta karyolası nasıl hastaneler de kullanıldıysa artık evlerde de çok rahat kullanılmaktadır. Hastaneler de bulunan yatakların bütün özellikleri ile ve de daha fazlası ile tasarımı yapılan ve de üretilen yataklar fiyat olarak ta daha uygundur. İki motorlu, üç motorlu ve de dört motorlu seçenekleri bulabileceğiniz karyolalara üretim bandın da kontrol edebilir ve sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder