20 Ocak 2018 Cumartesi

Üstün Sağlık Hasta Yatakları

Üstün Sağlık

Sağlıklı kişiler ile hasta kişiler arasında hem günlük hayatların da hem de farklar vardır ki hasta kişiler onlar için özel üretilmiş hasta karyolası üzerin de yatmak zorun da kalabilir. Sağlıklı insanlar bütün ihtiyaçlarını kendileri karşılayabileceği için hasta kişiler gibi değil normal sıradan yataklar da yatabilirler. Hasta kişilerin yanın da devamlı bir yardımcı bulunmak zorun da kalabilir. Hastanın bir çok ihtiyacı yardımcı kişi sayesin de giderilmek zorun da kalınabilir. Fakat evlerin de ya da başka bir ortam da hastaları bulunan ve de hasta için bir hasta karyolası kullanan kişiler yatağın hareket etmesi ile rahat bir nefes alabilmektedir. Yatak modeli özel üretim olması ve de farklı hasta grupları için üretilmiş olması ile her hasta kişinin rahat edebileceği yataklar bulunmaktadır.

Özel Karyola Tasarımları

Üstün sağlık hizmetleri tamamen yerli üretim olarak kendi fabrikasın da üretim yapmaktadır. Hastalar için son derece faydalı olan ürünleri kendi bünyesin de üretmesinden dolayı her zaman uygun fiyatlar ile kullanıcıyı buluşturması ile en çok tercih edilen sağlık firması olmuştur. Üretmiş olduğu yerli ürünlere tam 5 ( yıl ) garanti vermesi ve de garanti süresi için de fabrikasyon hastası ile arızalanan yatakları bire bir değiştirmesi en önemli özelliğidir. Türkiye de ki bütün illere ve de ilçelere hasta yatağı gönderen firma kendi nakliye firmaları ile uygun fiyat politikasını nakliye sırasında da uygulamaktadır.


İstanbul ilin de bulunan hastaların beğenmiş oldukları faydalı ve de avantaj sağlayacak olan karyola modellerini kendi personeli ile ücretsiz olarak nakliyesini yapmaktadır. Nakliye yapan yetkili personel aynı şekil de hiçbir ücret almadan kurulum da yapmaktadır. Hem de bu işlemler siz sipariş vermiş olduğunu aynı gün olmaktadır. Hasta yatakları üretici firması ile hemen iletişime geçebilir ve de uygun fiyatlı bütçenize uygun bir model seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder