27 Ocak 2018 Cumartesi

Hasta Yatağı Üretim Ve Satış Firması

Hasta Karyolası Üretim

Sağlık hizmeti sektörün de üretilen ve de en kaliteli hasta yatağı ürünlerinin imalatını yapan üstün medikal bir üretici firmadır. Hastane demirbaşı üretimi ile Türkiye de lider konum da bulunan ve üretmiş olduğu ürünlerin tamamı yerli malıdır. Yerli üretim, sayesin de hastalara ürettiği karyola, üst yatak, muayene masası, paravan gibi demirbaşlar ile kullanıcıya uzun kullanım süresi temin etmektedir. Garanti bakımından da tam 5 yıl kendi ürünlerine garanti vermektedir.

Bir çok il de ürünlerinin pazarını oluşturan ve de hastaneler tarafından kullanılan hasta yatağı modelleri ile evler de kullanıma uygun olan ev tipi ürünleri imal etmektedir. Hastaneler de hastaların tedavilerinin üzerin de yapılmış olan modellerin özellikleri ile donatılmış ve de dış görünüşü değiştirilmiş modeller hayal edebilirsiniz. Büyük sağlık merkezlerin de kullanılan modeller plastik akşamlardan üretilmektedir. Fakat hastalar o yataklar da kendilerini hastane de olduklarını düşünürler ve de bu çoğu hasta kişi de psikolojik sorun oluşturur. Bizler aynı özellikler de ahşap modeller üreterek ev kullanımına uygun hale getirdik. Hasta kişi bu yatak üzerin de yatarken kendini ev de kendi yatağın da yatıyormuş gibi hissedecek. Bu da çok bir avantajı yanın da getirecektir. 

Hasta Yatakları Satış Merkezi

Bir hastanız olduğun da ve de hastaneden taburcu olduğun da illaki evin de istirahat etmesi gerekmektedir. Ev tipi hasta karyolası modellerinin bir çoğu sırf bu durum da olan kişiler için imal edilmektedir. İstirahat etmesi, dinlemesi, tedavi olacak kişilerin de özelliklerinden faydalanması sağlanmaktadır. Ayrıca bir bakıcı da olmak zorundadır. Hastanın günlük ihtiyaçlarını karşılayan ve de ona yardım edecek olan kişiler. Bu yataklar onlar için kolaylık sağlayacaktır. Sizlerin en fazla tercih etmiş olduğu sağlık firması olmaktan dolayı gurur duymaktayız ve de her geçen gün yeni modeller üretmenin vermiş olduğu ayrıcalığı yaşamaktayız.
Kaynak: http://www.motorluhastayatagi.com/hasta-yatagi-istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder