23 Aralık 2017 Cumartesi

Hasta Yatağı Üretici Firması

Hasta Yatağı Üretim ve Satış

Bir çok hasta yatağı modeli kullanım şekli olarak daha farklı kişilerin ve hastaların istemiş oldukları ortamlar da kullanılır. Model seçenekleri arasından seçilen ürün ile hasta kişinin rahatlığı sağlanır. Üretim aşamasından itibaren uygulanan donanımsal önlemler ile hastaların hem hastaneler de hem de diğer tedavi görülecek yerler de kişilerin avantaj sağlaması sağlanmaktadır. Ürün modelleri arasın da bulunan ve baş, ayak, asansör ve oturma pozisyonu veren yataklar bulunmaktadır. Baş ve ayak tarafı hareketli yataklar standart olarak her hasta yatağı üzerin de kullanılır. Bu özellikler ile yatan hastanın başı kalkabilir bir de ayak tarafı kalkabilmektedir. Kolayca yatma pozisyonu ve yemek yeme gibi ana ihtiyaçları karşılanmaktadır. 

Asansör özelliği olan yatak modellerin de ise iki motorlu olan yataklardan tamamen farklıdır. Kasa olarak değişiklilikler gözükse de amaç aynıdır. Karyola altına yerleştirilen motor ile yatak kasasının yerden yükselip alçalması sağlanmaktadır.

Ekonomik Fiyat Seçenekleri

Oturma pozisyonu alabilen yatak modelleri ise tam donanıma sahip yataklardır. Baş, ayak, asansör ve trendelenburg özellikleri ile hastanın tam bir koltukta otururken ki hissi vermektedir. Bu özellikler kullanılan karyola modeli hastanın rahatlığını sağladığı gibi hastaya bakacak olan kişinin de bakım sürecin de avantaj sağlamasını sağlayacaktır. Bakım uygulayan kişi de oldukça yorulur ve hasta ile bütün gün boyunca ilgilenmek durumun da kalmaktadır. Bu bakım sürecin de olası zorluklar ile savaşmak zorundadır. Fakat özellikli olan ve kullanımı kolay olan hasta karyolası modelleri ile yükleri hafifleyecektir.
Firma olarak üretmiş olduğumuz hasta yatağı istanbul ilin de hastalara kaliteli ve hızlı bir hizmet vermekteyiz. Sağlık tedavi süreçlerin de bir çok avantaj yaratacak yaşam destek ürünleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. İstemiş olduğunuz özel bir ürünü kendi fabrikalarımız da imal edip kişilerin kullanımına sunmaktayız. Üretmiş olduğumuz kaliteli ürünleri ekonomik fiyat seçenekleri ile sizlere sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder