12 Aralık 2017 Salı

İstanbul Hasta Yatağı Ve Hasta Karyolası Satışı

Hasta Karyolası İstanbul

Günümüz de yatalak olarak tabir edilen kişilerin yaşam mücadelesi vermesi için özel bir bakıma ve özel bir hasta yatağı kullanımına ihtiyacı vardır. Hasta yatağının üretimini ve satışını yaptığımız birimimiz de ihtiyaçlarını zor bir şekil de karşılamaktan şikayetçi olan bireylere özel yataklar üreterek başlamaktayız. Yatağı kullanacak olan kişi ister yatalak hasta olsun, tedavi süreci devam eden kişi olsun ya da yaşlılarımız olsun bu yataklar onlara mutlak katkı sağlayacaktır. Paha biçilemez olan konforu yaşatacak olan hasta yatağı modelleri ile artık rahat bir zemin de hem tedavi olacaklar hem dinleneceklerdir. Firma olarak satışını yaptığımız karyola modellerin de bir çok hasta kişinin beklentisini değişik modeller ile karşılamaktayız. Sevdiğiniz insanlar için güvenirlik ve kaliteyi birleştirerek en kaliteli karyola modellerini üretmekteyiz.

Hasta Karyolası İstanbul Fiyatları

Hasta yatağı satışın da dünya ülkelerin den sipariş olan firmamız da Türkiye genelin de bütün illere ve ilçelere gönderi yapmaktayız. Hasta kişiler için de motorlu olan modelleri ile kullanılan ve devamlı üzerin de yatacak olan kişilerin sırtların da yara oluşmaması açısından faydalı olan havalı yatak modelleri bulunmaktadır. Bu yatak ile karyola kullanıldığı zaman üst düzey dinlenme sağlanır vücutta terleme önlenmelidir. Ekonomik fiyat seçenekleri ile sunulan karyola ve havalı yatak modelleri ile üst düzey platform hazırlanacaktır.
İstanbul ili içerisin de üretim yapan firmamız da detaylı kişi için özel ürünler bulunmaktadır. Hasta için özel yapılacak olan bir karyolanın yatan hastalar için bir çok etkisi vardır. Özel olarak yapılacak olan yatağın hastanın daha rahat etmesi amaçlanır. Özel ölçülere ve hareket kabiliyetine hakim ve hareketlerini elektrikli motorlarından alabilen karyola modelleridir.
Birden fazla özelliğe sahip olan hasta yatağı modellerinin kullanım alanları hastanelerin yoğun bakım üniteleridir. Yoğun bakım ünitelerin de yatan kişilerin daha farklı ve özel bakım uygulandığı için yatakları da özel olmak zorundadır. Ev tipi olan yataklardan beklentiniz hastanızın daha rahat etmesi, yemek yemesi, müdahale ederken daha rahat etmek ise sizlere göre daha avantajlı yataklar bulunmaktadır. Yetkili personelimiz sizlere gerekli olan bilgileri verip ihtiyacınız olan modele yöneltecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder