27 Ekim 2017 Cuma

Hastene Odalarında Konfor!

Hasta Karyolasında Konfor

Hastaneler insanların sağlığına kavuşması için en önemli kurumlardır. Hasta kişilerin tedavi süreçleri boyunca rahat olmaları oldukça önemli bir konudur. Hasta tedavisi süresince hastane de kalmakta ve devamlı olarak yatmaktadır. Bu yüzden de hasta yatağı hastaların sürekli yatmasına bağlı olarak oluşacak rahatsızlıkların önüne geçecek özelliklere sahip olmalıdır. Bu tip yataklar hem doktorların tavsiyesi üzerine kullanılır hem de üzerin de yatacak olan kişi tamamen konfor ile zaman geçirmeleridir.

            Hasta yatağı ortopedik olmasının yanı sıra çeşitli teknik donanımlara da sahip olması gerekir. Bu teknik donanımların başın da ise yatağın hareketli olması gelmektedir. Ayrıca hastane çalışanları tarafından hastaların kolay taşınmasına olanak sağlayacak, hastanın doğrultulmasını veya yatırılmasına olanak tanıyacak modeller hem hasta için hem de sağlık çalışanları için büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Yatakların diğer farklı özelliği ise güvenlik donanımlarının olmasıdır. Hareketli ya da bilinç kaybı yaşamış kişilerin gece ya da gündüz yataktan düşmesini engellemektir.

            Hasta karyolası hastalar ve refakatçilerin ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip olmalı ve herkes tarafından kolay bir şekilde kullanılabilmelidir. Özellik ile üzerin de yatan kişinin kendi başına bu yatağı kullanması çok önemlidir. Bu durumu da yatağın el kumandası ile sağlayabilirsiniz. Hasta kişinin yanın da devamlı bir kişi kalamayacağına göre hasta el kumandası ile istediği pozisyona gelebilir. Bazı yatak modellerin de ise hemşire paneli bulunmaktadır ve bu paneller yatağın ayak kısmın da yardımcı kişinin ulaşabileceği şekil de olmaktadır.

            Tüm bu ihtiyaçlar doğrultusunda hastanelerin ve hastaların ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri bir araya toplayarak gelişmiş ürünler sunulmaktadır. Farklı ihtiyaçlara özel çözümler sunan ürünleri ile hastane odalarının daha konforlu olmasını sağlıyor ve hem hastalar adına hem de sağlık çalışanları adına büyük rahatlıkları size getiriyor. Ayrı zaman da hastaya bakıcılık yapacak olan kişi için de son derece kolaylık sağlamaktadır. Hastalar için özel üretilen bu hasta yatağı da hasta kişilerin düşmesine engel olacak korkuluk sistemi bulunmaktadır. Hastanede ya da evde tekerlekleri sayesin de yatak ile beraber hastayı istemiş olduğu yere götürebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder