11 Ekim 2017 Çarşamba

Hasta Yatağı İmalatı

Hasta Karyolası Üretimi

Şirket olarak kurulmuş olduğumuz günden itibaren hasta kişilerin daha verimli bir süreç geçirmeleri ve konfor için de yaşamaları için hasta yatağı üretimi yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz yatakları hem türkiye için de 81 ilimize gönderimini yapıyoruz hem de yurt dışı ülkelerine gönderim sağlıyoruz. Bizler hastalarımız her zaman ve her koşul da iyi bakılması gerektiğine inanıyoruz. Kendi tesislerimiz de üretmiş olduğumuz hasta karyolası modellerini elektrikli, motorlar ile donatarak hareket etmesini sağlıyoruz. Hareket eden bir yatak üzerin de yatacak olan eminiz ki daha konforlu bir yaşama sahip olabilecek. Bilindiği gibi yatalak olan ve felç geçirmiş kişiler yatakların da yatarlar ve hareketsiz olurlar. İşte bu yataklar ile onları rahat bir şekilde doğrultup yemeğini yedirebilir ya da diğer ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
Her zaman yatalak hastaların bir yaşam alanına ihtiyaç duyarlar ve bu yaşam alanlarını sizin oluşturmanız gerekmektedir. Yaşam alanı denildiği zaman aklınıza gelen bir hastane odası olabilir. Ev ortamların da bir odayı hastanız için ayırıyorsanız en önemli olan ürün yatak olmak zorundadır. Özellik ile devamlı yatacak olan hastalar devamlı yatak üzerin de zaman geçirecekleri için normal bir yatak kullanmamalısınız.

Hasta Yatağı İmalatı

Üretim yapmış olduğumuz tesislerimiz de her şey düşünülerek tasarlanmaktadır. Bir hasta eğer bir özel yatak kullanacak ise o yatağın hasta kişiye yardımcı olacak donanımlar ile donanmış olması gerekmektedir. Hasta yatağı üretim merkezimiz de hasta yakınları sunmuş olduğumuz bazı fikir alış verişimiz bulunmaktadır. Yatacak olan hastanın kilosu ve gerek olan hareketleri bilmemiz gerekmektedir. Bu ihtiyaçlar doğrultusun da fabrikamız da bir yatak üretilebilmektedir. 
Fakat normal ölçüler de üretilen standart boy ve taşıma kapasitesine sahip yataklarımız da mevcuttur. Ekonomik fiyat seçenekleri ve tamamen türk malı olan modellerimiz ile hastalarınıza daha iyi bir yaşam sunmanız mümkün kılınmaktadır. Eğer bir hasta yatağı satın alacak iseniz bizim ile mutlaka iletişime geçmelisiniz.
Firmamız üretmiş olduğu yatak modellerine tam 5 yıl garanti vermektedir. Yatağınız da kullanım sırasın da her hangi bir problem ile karşılaşırsanız ürününüzü ücretsiz bir şekil de sıfırı ile değiştiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder