23 Ekim 2017 Pazartesi

Hasta Yatağı Üretim Ve Satış

Hasta Yatağı Üretim

Belirli özelliklere sahip yatak modellerinin üretim tesisleri ve yerli firmaların yapmış olduğu özellikli hasta yatağı modelleri bulunmaktadır. Üretim yapan firmalar arasın da bulunan hasta yatakları ekonomik fiyat seçenekleri sunmaktadır. Belirli fiyat aralıkların da bulunan yataklar görsellik ya da özelliklerine göre fiyatlandırılır ve kullanıcıya sunulur. Üretim yapan firmaların imal edilme sırasın da dikkat etmiş olduğu belirli hususlar bulunmaktadır. Uzun ya da kısa zamanlı yatacak olan kişilerin rahat etmesine adına önem kazanan bazı hareketler bulunmaktadır. Bunlara dikkat edilmesi ve sırt tarafının 90 dereceye kadar kalkması ve ayak kısımının diz bölümünden kırılarak kalkması sağlanmalıdır. 
Belirli özelliklere sahip belli başlı modeller bulunmaktadır. Bu özellikler ise 2 hareketten oluşur. Baş ve ayak hareketi amaç olarak hastaya ekstra hareket etmesini sağlamaktır. Hatsa kişinin normal bir yatakta yattığını düşünürsek en basitinden yemek yemesi için hastayı doğrultarak sırt tarafını kaldırarak oturma pozisyonuna getiririz. Bu hareketi yaparken de özellik ile ağır ya da bilinçsiz hastalar da çok zorlanma yaşanmaktadır. Fakat bu tip özel bir hasta yatağı kullanırsanız bu zorlukları sadece tek bir tuşa basarak atlatabilirsiniz.

Hasta Yatağı Satış

Satış yapılan firmalar da bir çok model seçeneği mevcut olup hastalar için faydalı olduğu söylenmektedir. Hasta karyolası ürünlerinin avantajlarını değil hastanıza uygun olup olmadığını değerlendirmek isterseniz iyice bir araştırma yapmalısınız. Öncelik ile hastanızın gerekli ve ihtiyacı olan hareketi yapan modellere yönelmelisiniz. Normal bir standart yatak alırsanız o standart yatağın 2 hareketi bulunur. Fakat sizin hastanıza daha fazla özellik gerekebilir. Örneğin yerden yükselmesi gerekebilir. Bu özellikten sizler de yararlanabilir yerden yükselterek eğilmeden kendi boyunuz da müdahale edebilirsiniz. Ya da hastanız yatalak ve yatağından kalkamıyor ise onun için bir tuvaletli yatak yaptırabilirsiniz. Bu yatak ile hasta kişi yataktan kalmadan özel bir sistem ile tuvalet ihtiyacını yapabilir ve temizlemesi kolaydır. Hasta karyolası üzerin de güvenlik sistemi de bulunması gerekir ve bu sistem sayesin de hastanız tek kaldığı zaman yataktan düşmesi engellenir. Yatacak olan kişi için düşünülmüş ve onların konforu ve güvenliği için bir çok aksesuar ile desteklenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder