13 Mart 2018 Salı

Hasta Yataklarının Kullanımı

Hasta Karyolası

Kolay bir şekil de sahip olacağınız hasta yatakları modellerini kiralama seçenekleri ile istemiş olduğunuz kadar kullanabilirsiniz. Üstün sağlık hizmetleri bir üretici firma olduğu gibi satmış olduğu yatakları kiralama seçenekleri ile hasta kişilere ve müşterilerine sunmaktadır. Ev de bir hastanız olduğunu da onu yeteri kadar rahat ettirmek isteyecek ve de en faydalı kullanımı kolay ürünleri tercih etmek zorundasınız. Ev de bakımı yapılacak olan kişiler için üretimini yapmış olduğumuz ev tipi hasta karyolası modelleri ile hasta odaların da hem şıklığı hem de kişilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılamasını yapabileceksiniz.
Firma olarak tasarımını yapmış olduğumuz ürünleri bir çok hastanın kullanımına sunmuş olduğumuz gibi sağlık ocağı, hastane, huzur evleri ve de tıp merkezlerinin kullanıma sunmaktayız. Ev de kullanılan yatakların özel olmasın da rol oynayan elektrikli motorları yurt dışından ithal olarak fabrikalarımıza ulaşmaktadır. İki yıl garanti kapsamın da olan motor seçenekleri ile hastaların kolay bir şekil de hareket etmesi sağlanmaktadır. Motorların taşıma kapasiteleri 180 kilodur ve de istenilen ölçüler de ya da taşıma kapasitene göre özel yatakta üretmekteyiz. Bizler fabrikalarımız da her yeni gün daha fazla rahat yataklar üretmek için çalışmaktayız.

Hastaların Dinlenme Konforu

Hasta yatağı gibi özel bir yatağı kullanmama gibi bir düşünceniz var ise sizlere kişilerin tedavi amacı için gitmiş oldukları hastaneleri örnek gösterebiliriz. Dünya üzerin de bütün hastaneler hastaların rahatlıkları için farklı modeller de olsa bile bu yatakları kullanmaktadır. Hareketsiz yatan kişiler için rahatlık sağlayan hasta yatakları sizlerin de kullanması için ekonomik fiyatlara sunulmaktadır. Her hastalık için tedavi uygulaması ülkemiz de maddi olarak bir hayli fazladır. Sağlık malzemeleri de fazla tutarda olduğundan dolayı ilk tercih edilen yataklar uygun fiyatlara hastalara sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder