5 Mart 2018 Pazartesi

Hasta Karyolası

Bir çok hastanın günlük yaşantısın da kullanmış olduğu hasta yatağı modelleri üretim aşamasın da oldukça özel olarak imal edilmektedir. Bizlerin üretim süresin de uğraş vermiş olduğu konu ise konfordur. Sadece yatan hastaların rahatlıkları ile birlikte düşünülen hareket etme özellikleri sizler için daha önemli olduğu belirtilmiştir. Her zaman üst düzey olarak sunulan karyolaların ev tipleri ve de hastane tipi olan modelleri bulunmaktadır. Her zaman ev de yatan kişiler için ev tipi modelleri uygun olsa da hastane tipi yataklar da evde kullanılmaktadır. Her iki model de aynı özelliklere sahip olsa da görsel farklılıkları bulunmaktadır.
Üstün sağlık ürünleri olarak devamlı ve her gün daha iyi modeller üretmek için çalışmaktayız. Her model üzerin de devamlı daha konfor nasıl sağlanır çalışmalarını yapmaktayız. fakat evler de kullanılan standart modeller ile hastane de kullanılan en üst modeller arasın da farklar bulunmaktadır. Bizler sadece hareket etmesi amaçlanan yataklar üretmekteyiz. Hasta karyolası kullanılmaya başlandığı andan itibaren hasta kişinin gün için de karşılaştığı zorlukların en hafif seviyeye inmesi gerekmektedir. Bu durum da yatağın avantajlarından kaynaklanmaktadır.
Hasta yatağı her yatalak hasta kişi aynı özelliklere sahip olmaz. Devamlı yatan kişilerin ihtiyaçları farklı olduğu için bu yataklar da farklı üretilmektedir. 

Hasta Karyolası Özel Sipariş

Hastalar devamlı yatarken farklı farklı özel ihtiyaçları olduğu gibi onların bakımlarını üstlenen kişiler de bu yataklar dan fayda sağlayabilirler. Bizler bu yatakları üretirken uzun süre yatacak olan kişileri göz önün de bulundurarak imalat yapmaktayız. Hareketli yataklar da olduğu gibi el kumandası ile çalışabilen yataklar mevcuttur. Hasta yatağı gibi üst düzey yatakların üretici firması üstün sağlık firması iletişime geçebilir ve en fayda sağlayacak olan ürünleri seçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder