25 Mart 2018 Pazar

Hasta Yataklarının İmalatı

Hasta Karyolası İmalatı

Hasta yatakları günümüz de imalatı tamamen yerli olarak yapılan demirbaş ve hasta sağlık malzemesidir. Bir diğer olarak hasta için yaşam destek ürünlerinin en başın da gelmektedir. Firma olarak üretmiş olduğumuz hasta yatağı modellerini kullanan kişiler için bir çok avantajı da yanın da getirmektedir. Bu yatakları elektrikli motorlu olarak ürettiğimiz gibi ev de tedavi olacak kişilerin daha rahat dinlenmelerini sağlayan ev tipi karyola modelleri de bulunmaktadır. Ev tipi yataklar ahşap görünüme sahip olmuş olsa da ev de bakım uygulaması yapılacak hastalar için en model seçimi olabilir. 

Hasta Kişilerin Rahatlığı

Hasta karyolası gibi faydalı ve avantajlı modelleri kullanacak olan hasta odaların da diğer malzemeler ile daha verimli olabilecektir. Bazen süre de çok önemli olduğu için motorları sayesin de hızlı bir şekil de hastayı dik bir pozisyona ve yatar pozisyona getirebilirsiniz. Dik pozisyona gelen yatan kişi hem yemek yeme ihtiyacını kolayca karşılayabilir hem de tedavi sırasın da oldukça pratik olacaktır. Hem yatan hastaya hem de bakıcısı için faydalı olan bu özel modelleri üstün sağlık ürünleri imalatını yapmaktadır. Firmamız da üretimi yapılan motorlu ve manüel modellerin tüm tedavi merkezlerin de kullanılması sağlanmaktadır.
Büyük hastaneler de kullanılan ve hastanın olmuş olduğu bütün bakım merkezlerin de bu yataklar kullanılmaktadır. Hasta yatakları özel olduğu için özel üretim tesislerin de imal edilmektedir. Tesislerimiz de bir çok model üretilmektedir ve de her bir model için bir çok aksesuar mevcuttur. Korkuluk modelleri, serum askıları, deve boynu, televizyon aparatları ve de bir çok hayat kolaylaştırıcı ürün bulunmaktadır. Neden bir hastanın daha rahat etme imkanı varken sıradan yataklar da yatması ve de bir çok sıkıntı ile karşılaşması öngörülmektedir. Fiyat olarak ta oldukça uygun olan yatakları firmamızdan temin edebilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder