12 Şubat 2018 Pazartesi

Hastaların İhtiyaçları İçin Hasta Karyolası

İhtiyaçlar İçin Yataklar

Devamlı yatan hastalar günlük yaşantıların da hasta karyolası ürünlerine ihtiyaç duyarlar. Bu yataklar öyle faydalıdır ki yatakların da hareketsiz olarak yatan kişilerin hareket etmesini sağlamaktadır. Sadece bir el kumandası ile kolayca hasta dik bir konuma gelebilmektedir. Hasta karyolası bir özel hastane ürünüdür. Bu ürünü ister hastaneler de, huzur evlerin de ya da evleriniz de kullanabilirsiniz. Neden ve nasıl bir yatak kullanılır diye düşünüyor iseniz çok pratik bir üründür. Kullanıldığı takdir de hasta odaların da en konforlu ve de en faydalı ürünüdür. Hastalar odaların da en fazla rahatsız oldukları durumların en başın da hareketsiz kalmaları gelmektedir.

Özel Yatak Modelleri

Kullanılan karyola modeli en fayda sağlayacak ürün seçilirse hastanın da avantajları bir o kadar çok olacaktır. Hasta yatağı ürünlerin de toplam 20 adet bir birinden farklı model bulunmaktadır. Her biri de farklı hastalara hitap etmektedir. Kimileri anti bakteriyel özellikte kimisi de yoğun bakım yatağı olarak geçmektedir. Bizler sizlerin en doğru olan modeller de yatmanız için sizlere destek vermekteyiz. Daha fazla bilgi almak isteyen kişilerin yetkili ve teknik donanıma sahip personelimiz ile iletişime geçmesini tavsiye etmekteyiz. Ürünlerimizin hepsinde korkuluk sistemi bulunmaktadır. Korkuluk sistemleri hastalar için gerekli olan bir üründür ve de kişinin yataktan düşüp yaralanmasını engellemektedir.
Devamlı yatan kişiler de bir de en büyük problem ise tuvalet ihtiyaçları olmaktadır. Lazımlıklı hasta yatağı modelleri ile de bu sıkıntıyı da aşmış bulunmaktadır. Fakat bu model hastaneler de değil ev de kullanımlar için uygundur. Ev de daha rahat kullanılacak olan bu model oldukça kullanışlı ve de hijyen açısından oldukça temizdir. Üretici firma olan üstün sağlık hizmetleri Türkiye de bütün iller de ve de ilçeler de hizmet vermektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder