18 Şubat 2018 Pazar

Ev Tipi Yatak Modelleri

Hasta Karyolası Ev Modelleri

Hasta kişiler için üretim sektörün de bir çok ev tipi hasta karyolası modeli bulunur. Ev tipi model dendiği zaman ev de kullanılabilir ve de hem hastayı rahat ettirdiği gibi hem de ev kullanımına uygun modeller gelmektedir. Mesela ev tipi yataklar da ahşap modeller bulunmaktadır. Ahşap modellerin ev ortamına uyum sağlaması daha iyi olur ve de hastayı kendi evin de olduğunu inandırmak daha kolay olacaktır. Bir hastane tipi yatak ile yine ev de bir hasta odası oluşturduğunuz da hasta kendini hala hastane de gibi hissetme olasılığı olabilmektedir. Bu durum da hastanın iyileşme süreci gecikebilir ve de hasta kendisini iyi hissetmeyebilir.

Ahşap Görünümlü Ürünler

Hasta yatağı modelleri ahşap görünüşe sahip olsa bile iç kasaları demir profillerden imal edilmiştir. Demir profillerin taşıma kapasitesi daha fazla olduğu için tercih edilir ve de uzun süre kullanımlar da arıza yaşanmaması planlanmaktadır. Yatakların da arıza yaşanması durumun da hasta yatağı tamiri yapan firmalar ile iletişime geçebilir ya da garanti süresi için de bir yatağa sahip iseniz satın almış olduğunuz firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bazı firmalar sağlık ürünleri satarken sadece kar amaçlı odaklanmış oldukları için modelin hastaya uygunluğunu kontrol etmezler. Bir yatak ne kadar özellikli olursa olsun üzerin de hasta rahat edemiyor ise hiçbir işe yaramayacaktır. Fakat standart donanıma sahip olan yatak üzerin de hasta rahat ediyor ise o yatağı satın almanız da fayda vardır.
Önemli olan hasta kişinin rahatlığıdır. Ayrıca hastaya bakım uygulaması yapan kişi de yararlanabilsin diye bazı özellikler eklenmiştir. Hasta karyolası evler de ya da hastaneler de kullanılmaya devam edeceği gibi bir hasta odasın da bulunması gereken en önemli üründür. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder