22 Şubat 2018 Perşembe

Hasta Yatakları

Özel Hasta Karyolası

Hasta karyolası özel yataklara denilen ve de üzerin de hastaların tedavi amaçlı yatmış olduğu yataklardır. Bu yataklar yatacak olan hastayı devamlı konfor ve de rahat bir şekil de tedavi olmasını sağlamaktadır. Yatakların özel olmasında ki en büyük etken ise hem üretim aşamasıdır hem de elektrikli motorlu olmasıdır. Üretim aşaması farklı olan hasta yatağı modeli tamamen uzun süre yatacak olan kişiler için tasarlanmasıdır. Tasarımı için hastaların günlük ihtiyaçlarının en kolay bir şekil de karşılanması için düzenlenmiştir. Fakat yatan hastanın günlük yemek gibi sosyal ihtiyaçları için özel olarak hareketli imal edilir. İmal edilen yatakların da hastalara uygunluğu bu sayede oluşturulmuş olur.

Özel Tasarım Üretim

Hasta karyolası kullanılacak olan ortamın yeteri kadar temiz ve de steril olması gerekir. Sonuç olarak bir hastanın tedavi yapılacağı oda diğer kişiler den bulaşacak olan mikroplara karşı steril edilmelidir. Karyola modelleri her zaman anti bakteriyel olarak imal edilmiştir. Anti bakteriyel özelliğini ise elektrostatik toz boyalardan almaktadır. Kasa olarak komple anti bakteriyel olarak hazırlanan elektrostatik toz boyalar ile boyanması ömür boyu kullanımlara uygun olmaktadır. Hem paslanma yapmaz hem de oldukça şık bir görüntü sergiler.

İmalat Ve Satış

Devamlı ve de uzun süre yatacak olan kişiler için imal edilmiş olması kısa süre tedaviler de kullanılmayacağı anlamına gelmez. Diğer yataklardan farklı bir tasarıma sahip olan yatakların en üst modelleri ile en alt modelleri arasın da kullanım olarak aslın da pekte bir fark yoktur. İstanbul ili için de hasta yatakları üretimi yapan ve de hastaların devamlı yatakların da huzur ve güven için de zaman geçirmeleri için bu yatakların imalatı yapılmaktadır. Türkiye genelin de satışı mevcut olan özel karyola modellerinin iki motorlu ev tipi olanları ev kullanımları için uygun olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder