13 Ocak 2019 Pazar

Hasta Yataklarının İmalatı

Hasta Karyolası İmalatı

Üstün sağlık hizmeti sunan hastaneler de kullanılan hasta yatakları son derece faydalı ve iyileşmek isteyen hastaların kullanımlarına sunulmuştur. Kullanılan yataklar da oldukça sağlıklı oldukları için hastaneler tarafından tercih edilmektedir. Dünya sağlık örgütü tarafından da onaylanan bu hasta karyolası modelleri hasta kişiler için evler de kullanmaları için de üretilmektedir. Ev tipi modelleri satın almak isteyen hasta yakınları için bir çok çeşit sunulmaktadır. Ahşap modeller ve ahşap olarak bazı kısımları donatılan iki motorlu, üç motorlu ve de dört motorlu yataklar sunulmaktadır. Her daim elektrikli motorlu olan modelleri seçmelisiniz ki kullanılırken rahat edebilesiniz.

Hastaların Hasta Odaları

Farklı modeller ve görüntülere sahip olan ev tipi yatak seçenekleri hasta odaların da her hasta yakını tarafından rahatlık ile kullanılabilir. Son dönemler de hastaların rahatlıkları için yeni üst yatak modelleri tercih edilmektedir. Anti bakteriyel olan yatakların üst yatma seçeneği mutlaka visko yani tempur yatak olmalıdır. Son derece rahat olan bu üst yatak seçenekleri hasta yatağı ile birlikte çok uyumlu olarak çalışmaktadır. Asla rahatsız etmeyen bu üst yatakları ekonomik fiyat seçenekleri ile üretici firma ile konuşarak temin edebilirsiniz.
Bazı durumlar da karyola modelleri arıza yapabilir ve hasta yatağı tamiri yapabilen firmamız da sadece hasta yataklarına hizmet verilmektedir. Elektronik motoru, demir aksam kısımları, havalı yataklar ve de hareketli parçaların tamirleri yapılabilmektedir. Sıfırdan en üst modele kadar fiyatlar özelliklere göre değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder