11 Aralık 2018 Salı

Hasta Yatakların da Devrim !!!

Özel Hasta Karyolası

Üstün hasta yatakları oluşturmuş olduğu konforlu ve rahat yatış pozisyonu ile hasta kişilerin yaşantılarını iyi duruma getirmektedir. Yatakların adından da anlaşılacağı gibi hastalar için özel dizayn edilmesi ve sadece onlar için özel tasarlanması kullanma gereksinimi doğurmaktadır. Hasta kişi düz yatak modelleri ile yattığı zaman hiçbir ihtiyacını karşılayamayacak ve de mutlaka bir kişinin yardımını duyacaktır. Sıradan yataklar da yatmış oldukları zaman ayrıca bası yaraları oluşacak ve de bu büyük sıkıntı teşkil eden yaralar ile uğraşmak zorun da kalacaklardır. Bu yaraların oluşmasın da ve de tedavisin de hasta oldukça acı çekmektedir.
Bu tedavilerin tek bir çözümü ve çıkmasını engelleme yolu vardır. O da hasta yatağı kullanmak ve de o yatak üzerin de mümkün ise havalı yatak kullanımı yapmaktır. Bu hastalar için üretilmiş yatakların üzerin de havalı yatak sorunsuz bir şekil de uyum gösterir ve de çalışır.

Hasta Yatağı İmalatı

İmalat aşamasın da uygulanan özelliklerin başın da ise motorlu sistem gelmektedir. Motor sistemi karyolanın hareket etmesine yardımcı olacağı gibi hasta için de muhteşem bir konfor sağlayacaktır. Hasta karyolası modeller ile yatan hastalar istemiş oldukları hareket pozisyonuna gelebilir ve o pozisyon da istemiş oldukları kalabilirler. Bu durum da hastalara ihtiyaçlarını karşılama potansiyeli sağlayacaktır.

Her yatan hasta kişi de görülen bel ağrıları yatağın çökmesi ile oluşmaktadır. Tabi ki de en büyük önlem ise kaliteli bir yatak ve maddi olarak mümkün ise visko yatakların tercih edilmesidir. Bu yatak çeşitleri üzerin de yatan kişinin ağırlığına göre şekil alabilir ve bel kısmın da oluşan boşluğu doldurarak rahat bir yatış pozisyonu sağlamaktadır. Her üst yatak modeli bu konforu vermeyebilir ve sizlerin bu yatakları tercih etmeniz sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder