3 Ekim 2018 Çarşamba

Hasta Yatağı Tamiri

Hasta Karyolası Tamiri

Hasta yatakları günümüz de hastalar için üretilmiş en büyük ve mucizevi bir ürün olmuştur. Günümüz de bir çok hastane ve hasta tarafından kullanılan bu yatak modelleri hem hareketli hem de güvenlik anlamın da üst düzey bir yatak modeli olmuştur. Kullanan hastaların faydalarından yararlandığı  ve kullanmayanların ise oldukça zorlandığı bu hasta karyolası modelleri en üst seviye olarak donatılır. Bir karyola modelin de olması gereken bütün özellikler ve hastaların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir çok özellik ile üretilen yataklar da en fayda sağlayanı ise özel olanlardır. Özel olan yataklar hastaların isteklerine göre üretilmiş olduğu için en fayda sağlanacak olan ise bu ürünleridir.

Uzun Süre Kullanım Sağlamak İçin

Bu ürünlerin arıza yapma ihtimaline karşı üretici firmalar 2 iki yıl garanti vermektedir. Fakat bir yatak üzerin de yatacak olan kişinin tedavisi boyunca ya da ömrünün geri kalanını o yatak üzerin de geçireceği için asla arıza yapmaması gerekir. Arıza yapmayan yatak yoktur. İki yıl garantisini den sonra yatakların arıza durumların da hasta yatağı tamiri yapabilen servisler bulunmaktadır. Bu servislerin başın da gene üstün sağlık hizmetleri firması yetkili personelleri ile her zaman arızalı yataklara anın da müdahale etmektedir. Müdahale etmiş olduğu karyola modellerinin ise kullanımına devam edilir ve de son derece uzun ömürlü olmaktadır.
Hasta yatağı modelleri üst seviye de olduğu için bu yatakların üst yatakları da tamamen ortopedik olmak zorun da ve de uzun süre kullanıma uygun olmak zorundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder