10 Ağustos 2018 Cuma

Hasta Yatağı İmalatı Ve Satışı

Hasta Karyolası İmalatı

Hastalar için seçim yapılması ve seçtikten sonra da rahatça ve fayda görerek kullanacağınız hasta yatağı modellerini üstün sağlık firmasından temin edebilirsiniz. Satın alacağınız bir karyola modeli oldukça özellikli olmalı ve hastanız üzerin de yatarken oldukça rahat etmek zorundadır. Zaten bu sebepten dolayı satın alınan bu yatak modellerin de en önemli unsur olan hareket kabiliyeti artık standart karyola modelleri üzerin de bulunmaktadır. Nasıl bu hareket kabiliyeti kazandığı şu şekil de anlatılmaktadır. Hasta yatağıimalatı yapıldığı zaman elektrikli motorlar ile tasarımları yapılır ve bu motorlar karyola üzerine monte edilir. Böylece yatağın hareket kabiliyet kazandırılır. Üzerin de yatan hasta da yatağın ana hareketleri ile hareket etmiş olmaktadır.

Hasta Karyolası Satılan İller

İstanbul ana merkezi olan karyola seçenekleri tüm Türkiye illerine gönderimi yapılmaktadır. Ücretsiz nakliye ile hizmet ettiğimiz iller aşağıda belirtildiği gibidir.
ADANA
ADIYAMAN
AFYONKARAHİSAR
AĞRI
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
ISPARTA
MERSİN
İSTANBUL
İZMİR
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KOCAELİ (izmit)
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
KAHRAMANMARAŞ
MARDİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
ŞANLIURFA
UŞAK
VAN
YOZGAT
ZONGULDAK
AKSARAY
BAYBURT
KARAMAN
KIRIKKALE
BATMAN
ŞIRNAK
BARTIN
ARDAHAN
IĞDIR
YALOVA
KARABÜK
KİLİS
OSMANİYE
DÜZCE
İllerin de ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti veren firmamız da satın alacağınız bir hasta karyolası yanın da ücretsiz olarak ta serum askısı, üst yatak ( şilte ) ortopedik lazer kesimli sünger yatak ve hasta yıkama ve silme süngeri gönderilmektedir.

Bir çok hasta bu yataklar ile rahat etmekte ve oldukça tedavileri kısa sürmektedir. Rahat eden hasta sadece tedaviye odaklandığı için süreç verimli geçmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder