3 Ağustos 2018 Cuma

Hasta Yatağı İçin Gerekli Özellikler

Hasta Karyolası Özellikleri

Hasta yatakları her zaman özel olan ve hasta odalarının en önemli unsuru olduğu için mutlaka hastaların kullanmaları gereken bir üründür. Yapısı itibari ile diğer sağlıklı insanların yataklarından farklı olan bu yatak seçenekleri üzerin de yatan kişi ile birlikte hareket edebilir. Hareket etme özelliğini ise üzerin de bulunan elektrikli motorlarından kazanmaktadır. Bu elektronik motorlar bir el kumandası ile çalışır ve de son derece dayanıklı olarak kullanılmaktadır. Son derece kolay çalışma prensibine sahip olan hasta karyolası yatakları hastaların her türlü ihtiyaç çeşitlerini karşılaması için imal edilmektedir. Fakat imal edilirken de kullanılan anti bakteriyel malzemeler ile de hastaların sağlık sorunu yaşamasını engelleyecektir.
Anti bakteriyel olan karyola üzerin de ki parçaların üretimi de tamamen yerli olarak yapılmaktadır. Yerli olarak yapılmasında ki en avantajlı durumu ise parçaların yerli olmasıdır. Herhangi bir elektronik arıza da ya da başka bir sıkıntı da hasta yatağı tamiri kolayca yapılabilmektedir. Bu saye de hasta kişileri yatak modellerini kesintisiz ve de arızasız bir şekil de tedavi süreçlerin de kolayca kullanacaklardır. 

Neden Kullanılmalı

Bir hasta kişi yatacağı yatağın seçimini yaparken dikkat etmesi gerekmektedir. Gerekli olan yatak modelinin üst düzey bir şilteye sahip olması gerekirken sadece de şilte kalitesi ile olmamaktadır. Yatağın kaliteli, uzun garanti süreli, ağırlık taşıma kapasitesi 180 kilo gram, 50 x 30 kalınlığın da et profilden imal edilmektedir. Bir çok faydalı özelliği de içerisin de barındırması gerekmektedir. Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken durumlar bu şekildedir. Hasta yatağı modeli ile hasta bakıcılar da avantaj sağlayacaktır. Hastanın bakımı oldukça zor olduğu için bu yatak ile hastaların kaldırma ve alt değişim işleri daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder