10 Haziran 2018 Pazar

Sgk Hasta Yatağı Karşılıyor Mu ?

Hasta Karyolası Ücretleri

Ülkemiz de sağlık giderlerinin bir hayli çok olmasından dolayı devletimiz bazı önemli sağlık malzemelerinin temini durumun da kendisi karşılamaktadır. Bu temin konusun da sosyal güvenlik kurumu tarafından hastalara sağlanan böyle bir imkan ile kişiler önemli medikal malzemelerini ücretsiz olarak alabilmektedir. Solunum cihazları, hasta bezleri, oksijen makinaları ve de bir çok ürün de hasta kişiler cihaz fiyatının çok az bir kısmını ödeyerek cihazlara sahip olabilmektedir. Fakat ülkemiz de  şöyle bir durum da söz konusudur. Bütün hastalar de kullanılan ve de hasta odalarının bir numaralı eşyası olan, hastalara bir çok avantajı sunan hasta karyolası ürününü karşılamamaktadır. Bu karyola modelleri kullanım yapan kişiler için önemli avantaj sunmuş olduğu gibi kullanıldığı ortamda da oldukça fayda sağlarlar.

Hasta Yatakları Kullanmak

Hastaneler de kullanılmasında ki en büyük etken ise hastalara olduğu gibi sağlık personeline de faydası bulunmasıdır. Önemli olan ise yatan kişinin rahatlığı olduğu için hareket etme kabiliyetleri ile üst düzey bir yatış pozisyonu sağlar hem de tedavi için uygulanması gereken pozisyonlara kolayca gelebilmektedir. Hasta yatağı kullanacak olan kişilerin bilmesi gerekmektedir ki sosyal güvenlik kurumu hiçbir şekil de bu özel yatakların ücretini karşılamamasıdır.
Sadece imalat yapan firmaların hasta kişilere sunmuş olduğu imkanlar için de yer alan kiralama seçeneği, ekonomik fiyat seçenekleri ile kullanımınıza sunmuş oldukları elektronik ve de manüel kullanıma sahip olan yatakları sadece üretici firmalardan satın almanız gerekmektedir. Bir çok hasta kişi bu yatakları ev de bakım yapmış oldukları hastaların rahatlıkları için temin etmektedir. İki hareketli yatak modelleri evler de çok rahat bir şekil de işinizi görecektir. Elektrikli olarak üretilen üç motorlu yatak modelleri ise hem evler de hem de hastanelerin yoğun bakım ünitelerin de kullanıma uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder