20 Haziran 2018 Çarşamba

Hasta Yatağı İstanbul

Hasta Karyolası İstanbul Firmaları

Günümüz de bir çok hasta kişi nedeni belli olan ya da belli olmayan hastalıklardan dolayı hasta yatağı kullanmaktadır. Kullanılan yatak modelleri bu kişilere rahatlık sağlamış olduğu çokça kullanım imkanı sunmaktadır. Bir çok hasta kişi ve de hasta yakını oldukça rahat bir gün geçirmektedir. Bu yatakların sağlamış olduğu konfor ve rahatlık sayesin de tedavi süreçleri çok iyi geçmektedir.
Üstün sağlık ürünleri bir hasta karyolası üreticisidir ve üretmiş olduğu karyola modelleri ile de bütün hasta kişilerin tedavilerin de önemli bir rol oynamaktadır. Üretim fabrikasın da toplam da 18 adet farklı model seçeneği ve de hastaların günlük tedavilerini kolaylaştıracak olan aksesuarlar ile hastane demirbaşları imalatı yapmaktadır. En ana ürün olan hasta yatakları modellerini tüm Türkiye ye göndermektedir. 

Hasta Karyolası Satış

Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp afrika ve orta doğu ülkelerine de gönderim yapan firma da karyola modelleri kullanılmaktadır. İki motorlu, üç motorlu ve de dört motorlu olan karyola seçenekleri kullanıcılara konfor sağlamış olduğu gibi günlük yaşantılarında da önemli bir fayda sağlamaktadır.
İki motorlu olan hasta yatağı modelleri yatan kişilerin baş ve ayak tarafını hareket ettirmektedir. Üç motorlu olan yatak seçenekleri baş, ayak ve de asansör hareketi yaptırabilmektedir. Dört motorlu olan modelleri de ise baş, ayak, asansör ve de trendelenburg hareketi yapmaktadır. Her hasta kişi için bir özel yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder