12 Eylül 2017 Salı

Lazımlıklı Hasta Yatağı

Tuvaletli Hasta Karyolası

Yatalak hastaların yatmış oldukları yatakların üzerin de bulunan özel aksesuar ile yatakları üzerin de hasta kişiler ihtiyaçlarını görebilirler ve bu yataklar lazımlıklı hasta yatağı olarak üretilmektedir. Bu yatak model seçenekleri arasın da bulunan tuvaletli model devamlı yatan hasta kişilerin en büyük sıkıntısı olan tuvalet ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Elektrikli motorlu ve manüel olarak üretilebilen yatakların kullanışlı olanı elektrikli olan modeldir. Hasta yatağı altına eklenen özel aksesuar sayesin de hasta kişinin kalça kısmı tam o düzenek üzerine gelir. Kişinin yatmış olduğu üst yatak ta düzeneğin üstüne geldiği yer de delik bulunmaktadır. Bu delik hem açılabilir hem de kapanabilir. Bu sayede yatağından kalkamayan kişilerin rahatça tuvalet ihtiyacını karşılamaları sağlanır. Lazımlıklı hasta yatağı modellerini ekonomik fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Hastane ortamların da bu yataklar kullanılmaz. Çünkü bu yatak modelleri kişiye özgü olduğu için anti bakteriyel bakımından temiz olmalıdır. Farklı kişilerin kullanmış oldukları tuvaletli yataklar kişiye özel olamaz. Bu yatakları evlerin de devamlı yatmak zorundan kalan ve ayağa kalkmakta zorlanan kişilerin kullanmasını tavsiye etmekteyiz.

Özellikli Hasta Yatakları

Her zaman yatalak olan kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması konusun da bir sağlıklı kişinin desteğine ihtiyaç duyulur. hasta yatağı ile istemiş oldukları pozisyona gelebilirler. Özel yataklar bu kişilerin her zaman yemek yerken uyurken ve günlük sosyal ihtiyaçlarını karşılarken konfor için de yapmalarına yarayacaktır. Kişileri rahat ettirmek en önemli unsurdur. Rahat olan hasta kişi diğer ihtiyaçlarını da kolaylık ile yapabilecektir. Hasta karyolası modelleri ile kendi hastanıza uygun ürünü seçerek hastanıza daha rahat ve konforlu bir yaşam sunabilirsiniz. Her hasta kişi için yapması gereken hareketler farklı olur ve bu hareketleri kolayca yaptırabilecek yatak seçenekleri mevcuttur. Tek yapmanız gereken hastanızın ihtiyacı olan hareketleri bilmek ve bir elektrikli motorlu yatak üzerin de yatmasını sağlamaktır.
Bu yardımcı kişiler her zaman hasta ile ilgilenmek zorunda kalır. Yatalak hastalar bu kişiler ile hayata tutunmaya çalışırlar. Fakat yatalak ve bilinci açık olan kimseler hem bu yardımcıları ile hem de tek kaldıkları zaman elektrikli motorlu
Kaynak : http://www.motorluhastayatagi.com/lazimliki-hasta-yatagi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder