1 Mayıs 2018 Salı

Hasta Yatakları Ve Elektrikli Modelleri

Elektrikli Hasta Karyolası

İmalat aşamasın da özel olarak hareket etmesi amaçlanan hasta karyolası modelleri için elektrikli motor seçenekleri kullanılmaktadır. Bu motorlar oldukça kuvvet taşıma kapasitesine sahip olduğundan dolayı 180 kilo grama kadar hasta taşıyabilir. İki çeşit motor seçeneği vardır. İlki iki motorlu olan ürünler de kullanılan dual motor seçeneğidir. Bu motor seçeneği bütün iki motorlu hasta karyolası modellerin de kullanılmaktadır. Sadece iki hareket yapabilen yataklara kullanılan bu motor seçeneği baş ve ayak tarafını el kumandası ile kullanmaya yaramaktadır. Dual motor seçeneği elektrik kesintilerin de 9 woltluk pil giriş yeri ile kullanıma devam etmenizi sağlamaktadır.
Bir diğer motor seçeneği ise piston motorlardır. Bu motorlar ise iç ve dört motorlar da kullanılır. Asansörlü ve trendelenburg yapabilen karyola modelleri ayrı zaman da baş ve ayak tarafını da hareket ettirmektedir. İki motorlu yatakların kasa yapısı nedeni bu motor seçeneği kullanılmaz. Bu motor da ise elektrik kesintileri olduğu zaman akü desteği opsiyon el olarak sunulmaktadır.

Seçim Ve Rahatlık

Hasta yatağı modelinin rahatça kullanılması için bir çok destek ürünü kullanılmaktadır. Hastalar için yaşam destek ürünü üreten üretici firmalar da yatan hastaların en çok zorlanmış oldukları tuvalet ihtiyaçları için özel yataklar bulabilirsiniz. Tuvalet aparatı üzerin de bulunan karyolaların hastaların yataktan kalkmadan rahatça ihtiyacını karşılamasını sağlamaktadır.
Hastanız eviniz de kullanım gerçekleştirecek ise satın alma seçeneği ile kiralık hasta yatağı opsiyonu da bulunmaktadır. Bu saye de hem aylık olarak kiralama yapabilir hem de sağlık masraflarını en az seviyeye düşürebilirsiniz. Eviniz de kullanımı gerçekleştirdikten sonra oda için de yer kaplama sorunu ortadan kalkmış olacaktır. En fayda sağlayan yatak modelleri hastanızın üzerin de rahat edeceği ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder